Tuote, laatu, pakkaus, hinnoittelu ja markkinointikoulutus

KOULUTUS ON VANHA

KOULUTUS ON AVOIN KAIKILLE 13-28 VUOTIAILLE.

KOULUTUKSESSA KÄYDÄÄN LÄPI TÄRKEITÄ ASIOITA JO ESIM. 4H-YRITTÄJÄNÄ TOIMIVILLE NUORILLE SEKÄ NIILLE JOILLA EI OLE VIELÄ VALMISTA IDEAA OMAN YRITYKSEN PERUSTAMISEEN. KOULUTUS ANTAA HYVÄN POHJAN OMAN YRITYKSEN PERUSTAMISEEN.

YRITTÄJÄNÄ TOIMIVILLE KOULUTUS ANTAA UUSIA NÄKÖKULMIA OMAN TUOTTEEN KEHITTÄMISEEN JA LAADUN HUOMIOINTIIN JA KUINKA TUOTTEIDEN /PALVELUJEN MARKKINOINTIA VOIDAAN KEHITTÄÄ.

KOULUTTAJA TOIMII SUSANNA MYLLYMÄKI / MORE JOY OY.

Koulutuksessa olevia  asioita:


TUOTE, TUOTANTO JA LAATU

-määritellään erillaisia tuotteita ja pohditaan asiakasodotuksia , kilpailutilanteita ja sen vaikutuksia

-mikä on hyvä ja riittävä tuotelaatu ja mitkä asiat tähän vaikuttavat, kuinka turvata tasainen tuotelaatu ja kuinka pidämme huolta laadun tasaisuudesta.


PAKKAUS JA HINNOITTELU

-kuinka tuote pakataan /pakkausvaatimukset (mistä hyvät ja edulliset pakkausmateriaalit ja miten suunnittelen hyvän ja kivan pakkauksen)

-kuinka tuote hinnoitellaan


MARKKINOINTI

KOULUTUS ON ILMAINEN.

 iLMOITTAUDU KOULUTUKSEEN VIIMEISTÄÄN 29.9.2019 MENNESSÄ JA ILMOITA SAMALLA ALLERGIAT. PÄIVÄÄN SISÄLTYY RUOKAILU. ILMOITTAUTUA VOIT PUH.NROON  040 5072064 VIESTILLÄ.


5:10.2019 pidetystä koulutuksessa saimme kaikki aivan valtavasti tietoa tuotekehityksestä, pakkauksista, markkinoinnista yms. Kouluttaja Susannalle suuret kiitokset mielenkiintoisesta päivästä josta jokaiselle osallistujalle tuli oman yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen ideoita.