Kerhot

Kerhot alkaa viikolla 36, jos osallistujia saadaan väh. 5kpl


4H-kerhojen

tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille turvalliset ja luotettavat puitteet viettää vapaa-aikaa ohjatussa ja valvotussa seurassa. Toiminnallamme tuemme lasten ja nuorten tasapainoista kehitystä ja elämän hallintaa edistämällä heidän omatoimisuuttaan, yritteliäisyyttä, yhteistyötaitoja, arjentaitoja, kansainvälisyyttä, luonnon ja ympäristön kunnioitusta sekä lisäämällä monipuolisia onnistumisen kokemuksia. Kerhot on suunnattu 6 ikävuodesta ylöspäin.


Ilmoittautuminen ja jäsenmaksu

Tärkeää on ilmoittautua ajoissa, ja täyttää lomake huolella, jotta ohjaajilla on tarvittavat tiedot jo ensimmäisellä kerhokerralla. Vähimmäismäärä ilmoittautuneita kerhoihin on 5 henkilöä, jotta kerho toteutuu. Ilmoittauduttuasi voit käydä yhden kerran tutustumassa kerhoon ilmaiseksi.  

Kun ilmoittaudut kerhoon, liitythän myös 4H:n jäseneksi, jos et vielä ole jäsenenä. Jäseneksi liittymällä tuet oman yhdistyksesi nuorisotyötä. Jäsenmaksu on 40 euroa/hlö/kerhokausi tai perhejäsenmaksu 85 euroa/perhe/kerhokausi. Perhejäsenmaksulla voivat jäseneksi liittyä kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat aikuiset ja lapset kuudesta ikävuodesta lähtien. Jos ei halua liittyä jäseneksi, niin silloin maksu on 35 euroa/hlö/kerhokausi. Jäsenyyden voit päättää oma.4h.fi sivustolla.

Ilmoittautumislomake kerhoihin

Hyväksyn, että 4H-tilaisuuksissa otettuja kuvia ja tallenteita saa käyttää 4H-julkaisuissa, www-sivuilla ja sosiaalisessa mediassa
Oletko 4H:n jäsen
Suostun, että numeroni saa liittää kerhon Whatsapp-ryhmään